Registrering

Registrering

Om du har ett konto hos oss går det enklare att beställa.Bland annat slipper du då att fylla i detaljer om varje företrädareför bolaget. Fyll bara i personnummer så sköter vi resten.

Registrering är enkelt. Fyll bara i formuläret här bredvid. Alla fält ärinte obligatoriska. Du loggar sedan in med din email-adress och ditt lösenord.

Återförsäljare?

Om du huvudsakligen använder vår tjänst för att beställa bolag åt andra så kryssar du i den nedesta rutan i formuläret. Då registreras du som återförsäljareoch kommer enkelt åt alla de ordrar du lagt i systemet.

Villkor

Fortnox Lagerbolag utgår från och arbetar med standardiserat förfarande enligt vad som kan förväntas inom branschen för lagerbolags verksamhet. Tillhandahållandet av Fortnox Lagerbolags tjänster innebär inte att Fortnox Lagerbolag lämnar rådgivning. Fortnox Lagerbolag ansvarar inte för kundens avsedda användning av tjänsterna.
Din integritet är viktig för oss. När du registrerar dig på vår hemsida så behandlar Fortnox Lagerbolag dina personuppgifter. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Fortnox Lagerbolag här.